Ex-voto hart frame Opjet [Grootte 13x1,5x18 cm]

Ex-voto hart frame Opjet [Grootte 13x1,5x18 cm]

€ 16,13

€ 11,23

-30%
Trakteer jezelf op een vleugje charme en verfijning met het ex-voto hartmontuur Opjet, een meesterwerk van het merk. Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ex-voto hart frame Opjet

De ex-voto hartenlijst Opjet is een waar meesterwerk van Opjet, ontworpen om een vleugje charme en verfijning aan je huis toe te voegen. Geïnspireerd door religieuze tradities en populaireart, is deze unieke lijst de perfecte mix van toewijding en esthetiek.

Gemaakt met zorg en aandacht voor detail, is deze lijst het resultaat van uitzonderlijk vakmanschap. Elk detail is ontworpen om elegantie en kwaliteit te belichamen, waardoor deze lijst een echt collector's item wordt. Het hart in reliëf, een universeel symbool van liefde en toewijding, is fijn bewerkt om een indruk van diepte en realisme te geven.

De ex-voto hartenlijst Opjet is ontworpen om perfect te passen in elke ruimte van je huis. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of hal staat, het voegt een vleugje originaliteit en verfijning toe aan je inrichting. Het tijdloze ontwerp past bij alle stijlen, van modern tot traditioneel.

Naast zijn decoratieve functie kan deze lijst ook worden gebruikt als een object voor gebed of meditatie. Het heilige, rustgevende uiterlijk maakt het ideaal voor het creëren van een ruimte van contemplatie in huis. Je kunt er een foto of een symbolisch voorwerp in plaatsen of het gewoon laten zoals het is om de schoonheid ervan te waarderen.

Het ex-voto hart frame Opjet is ook een perfecte keuze als cadeau. Of het nu voor een bruiloft, een housewarming of een speciale gelegenheid is, het zal zeker gewaardeerd worden. Het is prachtig verpakt, waardoor het een elegant en origineel cadeau is.

Als liefhebbers van huis en tuin heeft Opjet ervoor gekozen om kwaliteitsproducten te maken die esthetiek en functionaliteit combineren. De Opjet ex-voto hartenlijst is daar een perfect voorbeeld van. Het stevige, duurzame ontwerp maakt het tot een object dat de tand des tijds zal doorstaan en jaar na jaar een vleugje charme aan je huis zal toevoegen.

Kortom, de Opjet ex-voto hartenlijst is veel meer dan alleen een decoratief object. Het is een waar symbool van liefde, toewijding en uitzonderlijk vakmanschap. Voeg het nu toe aan je collectie en laat je betoveren door zijn tijdloze schoonheid.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016699
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 13x1,5x18 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1