Spiegel Opjet Ex-voto 13,8x2x20 cm

Spiegel Opjet Ex-voto 13,8x2x20 cm
€ 16,13
Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Opjet Ex-voto spiegel, een decoratief juweeltje van Opjet.

Niet op voorraad

Beschrijving

Spiegel Opjet Ex-voto 13,8x2x20 cm

De Ex-voto spiegel van Opjet is een uniek en elegant stuk dat een vleugje charme zal toevoegen aan elke kamer in je huis. Met zijn afmetingen van 13,8x2x20 cm is deze spiegel perfect voor kleine ruimtes of om een muurgalerij compleet te maken. Het strakke ontwerp en de onberispelijke afwerking maken er een echte blikvanger van.

Deze spiegel is met zorg gemaakt door Opjet en is een echt eerbetoon aan vakmanschap en knowhow. De vergulde metalen lijst met benadrukt het delicate ex-voto motief, een symbool van bescherming en dankbaarheid. Deze spiegel weerspiegelt niet alleen jouw beeltenis, maar ook de schoonheid en poëzie van het object zelf.

Deze spiegel is ideaal voor een landhuis of een shabby chic interieur, maar kan ook een vleugje nostalgie en traditie toevoegen aan een moderne inrichting. Plaats hem in je hal om gasten te verwelkomen of in je woonkamer om een opvallend middelpunt te creëren point. Je kunt hem zelfs in je tuin gebruiken om een vleugje rustieke charme toe te voegen.

De Opjet Ex-voto spiegel is een echte favoriet bij liefhebbers van tijdloos design en decoratie. Door zijn charme en elegantie is dit het perfecte cadeau voor jou of je dierbaren. Voeg een vleugje poëzie en traditie toe aan je huis met deze prachtige Ex-voto spiegel van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016700
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1