Spiegel Opjet Pivoine [Grootte 16,2x2,7x16,5 cm]

Spiegel Opjet Pivoine [Grootte 16,2x2,7x16,5 cm]

€ 16,13

€ 11,04

-32%
Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je interieur met de Opjet Pivoine spiegel, een meesterwerk van Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Spiegel Opjet Pivoine

De Opjet Pivoine spiegel is een waar meesterwerk van Opjet dat elegantie en functionaliteit combineert om je huis te verfraaien. Met zijn unieke pivoine ontwerp voegt deze spiegel een vleugje delicatesse en charme toe aan elke kamer in je huis.

Deze spiegel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel sterk als licht. Hij kan gemakkelijk aan de muur worden gehangen dankzij het slimme bevestigingssysteem, of op een ladekast of plank worden geplaatst om een verfijnde sfeer te creëren.

De Opjet Pivoine spiegel is niet alleen een decoratief accessoire, maar ook een praktisch hulpmiddel om je 's ochtends klaar te maken. Dankzij de grote diameter zie je je hele spiegelbeeld en de originele vorm voegt een vleugje originaliteit toe aan je dagelijkse routine.

Of je hem nu gebruikt in je slaapkamer, woonkamer of badkamer, deze spiegel zal een echte aanwinst zijn voor je huis. Het tijdloze ontwerp past bij elke decoratiestijl, modern, klassiek of bohemien.

Trakteer jezelf op een unieke en elegante spiegel met Opjet Pivoine. Het is de perfecte mix vanart en functionaliteit, en voegt een vleugje poëzie toe aan je huis. Met Opjet zit schoonheid in de kleine details. Laat je verleiden door deze spiegel, die een vleugje charme aan je huis zal toevoegen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016715
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 16,2x2,7x16,5 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1