Rechthoekig etnisch frame Opjet [Grootte 17x1,8x21,4 cm]

Rechthoekig etnisch frame Opjet [Grootte 17x1,8x21,4 cm]

€ 16,13

€ 11,22

-30%
Ontdek het weelderige Ethnic Rectangle Frame Opjet, een uniek vleugje vakmanschap voor je huis, aangeboden door het merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rechthoekig etnisch frame Opjet

De Opjet etnische rechthoeklijst is een waar meesterwerk dat een vleugje verfijning en elegantie aan je huis zal toevoegen. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, is deze lijst de perfecte keuze voor liefhebbers van woningdecoratie die op zoek zijn naar unieke en originele stukken.

De Opjet rechthoekige etnische lijst is gemaakt met onberispelijke aandacht voor detail en is een perfecte mix van stijl en kwaliteit. Het frame is ontworpen met een sterk, duurzaam metalen frame dat is bedekt met een elegante matzwarte afwerking. De handgesneden etnische details voegen een vleugje charme en karakter toe aan dit frame, waardoor het een echt stukart wordt.

Het ontwerp van het etnische rechthoekige frame Opjet is geïnspireerd op motieven en symbolen uit verschillende culturen over de hele wereld, waardoor het een perfecte keuze is voor liefhebbers van reizen en diverse culturen. Het frame is XX inch lang en XX inch breed, waardoor het groot genoeg is om op een lege muur te plaatsen of om op te hangen metautres frames voor een galerie-effect.

Als onderdeel vanOpjet's Home & Garden collectie is deze lijst ideaal voor het decoreren van elke kamer in je huis, van de woonkamer tot de slaapkamer tot de studeerkamer. Je kunt het ook in je tuin of op je terras hangen voor een artistieke touch in je buitenruimte.

Het etnische rechthoekige frame Opjet ziet er niet alleen goed uit, het is ook functioneel. Het hoogwaardige beschermende glas beschermt je favoriete foto's en werken vanart tegen schadelijke UV-stralen en stof, zodat ze generaties lang mooi blijven.

Deze lijst is ook een uitstekende keuze voor een speciaal cadeau voor je dierbaren. Het unieke ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit maken het tot het perfecte cadeau voor verjaardagen, bruiloften of andere speciale gelegenheden.

Voeg een vleugje karakter en stijl toe aan je huis met de etnische rechthoeklijst Opjet. Bestel nu en laat je verleiden door zijn schoonheid en uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016721
Kleur zand
Kleur Beige
Maat 17x1,8x21,4 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1