Handspiegel Opjet [Grootte 20,6x1,7x26,2 cm]

Handspiegel Opjet [Grootte 20,6x1,7x26,2 cm]

€ 20,17

€ 13,78

-32%
Ontdek de elegantie en functionaliteit van de handspiegel Opjet, perfect voor het verfraaien van je huis en tuin. Aangeboden door het merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Handspiegel Opjet

De Opjet handspiegel is een product van Opjet, speciaal ontworpen voor huis en tuin. Deze spiegel is zowel elegant als functioneel en voegt een vleugje stijl en functionaliteit toe aan elke ruimte.

Deze spiegel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en slijtvast, zodat hij lang kan worden gebruikt. Het strakke, moderne ontwerp maakt het een veelzijdig decoratief element dat bij elke interieurstijl past.

De Opjet handspiegel is perfect voor het bijwerken van make-up, het stylen van je haar of om jezelf te bekijken voordat je de deur uitgaat. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht is hij gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken in elke kamer van het huis.

De handvorm voegt een vleugje originaliteit en fantasie toe, waardoor het een decoratief object op zichzelf wordt. Je kunt het op een plank of tafel zetten om een vleugje charme aan je huis toe te voegen.

De handspiegel Opjet is niet alleen praktisch en decoratief, maar ook een uitstekend cadeau voor je geliefden. Het unieke ontwerp en het nut maken het een ideaal cadeau voor elke gelegenheid.

Verwen jezelf met de Opjet handspiegel en voeg een element van stijl en functionaliteit toe aan je huis en tuin. Het elegante ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit maken het een must-have voor iedereen die van mooie dingen houdt. Bestel hem vandaag nog en geniet van deze unieke handspiegel.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016723
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 20,6x1,7x26,2 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1