Zon heksenoogspiegel Opjet [Grootte 31 cm]

Zon heksenoogspiegel Opjet [Grootte 31 cm]

€ 32,27

€ 21,40

-34%
Ontdek de "sunny witch's eye" spiegel van Opjet voor een mysterieuze en betoverende decoratie voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zon heksenoogspiegel Opjet

De "witch's eye sun" spiegel Opjet is een uniek decoratief object dat een mysterieus en betoverend tintje aan je huis of tuin zal geven. Met zijn ontwerp geïnspireerd door folklore en magie is deze spiegel de perfecte belichaming van het merkesprit Opjet .

Deze zorgvuldig vervaardigde spiegel van hoge kwaliteit past perfect in je huis dankzij het compacte, elegante formaat. De zwarte metalen lijst en betoverende vorm maken hem tot een echte blikvanger opart en zullen niet onopgemerkt blijven in je inrichting.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht heeft deze spiegel ook praktische eigenschappen. Dankzij zijn oogvorm weerkaatst hij het zonlicht op een originele manier en voegt hij een vleugje licht en warmte toe aan je kamer. Hij kan ook gebruikt worden als zakspiegeltje om je te vergezellen op al je avonturen.

Deze "witch's eye sun" spiegel Opjet is ideaal voor liefhebbers van natuur en mysterie en is een decoratief accessoire waar zeker over gepraat zal worden. Of het nu voor je huis of tuin is, het zal een vleugje magie en fantasie aan je ruimte toevoegen.

Wacht niet langer om dit originele object toe te voegen aan je collectie Opjet en laat je betoveren door zijn unieke charme. Een spiegel die niet alleen je beeld weerspiegelt, maar ook een mysterieuze, zonnige sfeer toevoegt aan je huis en tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016724
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 31 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1