Golvende vloerlamp Opjet [Grootte 47x170 cm]

Golvende vloerlamp Opjet [Grootte 47x170 cm]

€ 262,17

€ 169,45

-35%
Ontdek onze prachtige golvende vloerlamp Opjet, een must-have voor elegante, moderne interieurs. Voeg een vleugje stijl toe aan je huis en tuin met Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Golvende vloerlamp Opjet

De Opjet golvende vloerlamp is een waar meesterwerk van design en functionaliteit. Het merk Opjet staat bekend om zijn unieke en innovatieve creaties voor huis en tuin. Deze vloerlamp is daarop geen uitzondering, met zijn elegante golfvorm en hoogwaardige materialen.

Deze vloerlamp is perfect om een vleugje verfijning en moderniteit toe te voegen aan elke ruimte en is een echte aanwinst voor je interieur. Of je hem nu gebruikt in je woonkamer, slaapkamer of kantoor, hij zal een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Gemaakt van duurzame materialen zoals metaal en glas, is deze vloerlamp gemaakt om lang mee te gaan. De stevige voet zorgt voor perfecte stabiliteit, terwijl de golfvormige structure hem een lichte, luchtige uitstraling geeft. Bovendien voegt het door het glas verspreide licht een vleugje zachtheid en warmte toe aan je ruimte.

Deze Opjet vloerlamp is even functioneel. Dankzij de geïntegreerde schakelaar op het snoer kun je het licht gemakkelijk aan- en uitdoen zonder te hoeven bukken. Bovendien is hij in hoogte verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw behoeften en jouw ruimte.

Of je decoratiestijl nu modern en opgeruimd is of klassiek en verfijnd, deze vloerlamp past perfect in je interieur. Het tijdloze ontwerp maakt het een tijdloos decoratief object dat nog vele jaren gewaardeerd zal worden.

Kortom, als je op zoek bent naar een vloerlamp die stijlvol, functioneel en duurzaam is, zoek dan niet verder dan de Opjet golvende vloerlamp. Voeg een vleugje stijl en elegantie toe aan je huis met deze must-have lamp van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016741
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 47x170 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1