Golfvormige vloerlamp met dubbele arm Opjet [Grootte 65x178 cm]

Golfvormige vloerlamp met dubbele arm Opjet [Grootte 65x178 cm]

€ 304,52

€ 196,89

-35%
Verfraai je interieur met de Opjet dubbele arm wave vloerlamp, een must-have van Opjet voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Golfvormige vloerlamp met dubbele arm Opjet

Breng een vleugje verfijning en stijl in je huis met de dubbele arm wave vloerlamp Opjet. Dit prachtige armatuur, ontworpen door het beroemde merk Opjet, combineert functionaliteit en esthetiek perfect.

Het unieke, elegante ontwerp van deze vloerlamp brengt een warme, moderne sfeer in elke kamer van je huis. De twee golvende armen geven een dynamisch effect en voegen hoogte toe aan de lamp, waardoor deze perfect past in een grote verscheidenheid aan ruimtes.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze vloerlamp niet alleen esthetisch mooi, maar ook robuust en duurzaam. De stoffen kap zorgt voor een aangename, gedempte verspreiding van licht, ideaal voor het creëren van een ontspannen sfeer in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je kantoor.

De Opjet vloerlamp met dubbele arm en golf is ook erg praktisch dankzij de aan/uit-schakelaar op het netsnoer. Je kunt de lamp dus gemakkelijk aan- en uitdoen zonder dat je je hoeft te verplaatsen.

Laat je verleiden door dit moderne, tijdloze ontwerp dat past bij alle decoratiestijlen. Of je interieur nu hedendaags, industrieel, bohemien of klassiek is, deze lamp past er perfect bij en voegt een vleugje verfijning toe aan je inrichting.

Kijk niet verder dan de Opjet golvende vloerlamp met dubbele arm voor het perfecte accessoire om je interieur te verfraaien en een gastvrije, elegante sfeer te creëren. Voeg hem nu toe aan je winkelmandje en geniet van kwaliteitsverlichting terwijl je karakter toevoegt aan je huis of tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016743
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 65x178 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1