Staande lamp osmose canvas Opjet GM [Grootte 160 cm]

Staande lamp osmose canvas Opjet GM [Grootte 160 cm]

€ 291,41

€ 218,56

-25%
Durf je interieur op te fleuren met de Osmose vloerlamp Opjet GM, een perfecte mix van elegant design en praktisch nut. fusion

Niet op voorraad

Beschrijving

Staande lamp osmose canvas Opjet GM

De osmose toile vloerlamp Opjet GM is een echt juweeltje voor je huis. Met haar elegante, moderne ontwerp brengt ze een vleugje verfijning in elke kamer. Het merk Opjet staat bekend om zijn uitmuntendheid in Home & Garden producten en deze vloerlamp is daarop geen uitzondering.

Het gebruik van een hoogwaardig materiaal zoals canvas in het ontwerp geeft een lichte, frisse uitstraling aan de kamer. Het licht dat door de stof valt creëert een warme, rustgevende sfeer, ideaal voor het creëren van een ontspannen ruimte in je huis.

De Opjet GM osmose toile vloerlamp is ook zeer functioneel. Met zijn hoogte van 150 cm kan hij worden gebruikt om een grote kamer te verlichten of om een intiemere sfeer te creëren door hem bij een bank of fauteuil te plaatsen. Bovendien kun je dankzij de verstelbare kap de verlichting aanpassen aan je behoeften.

Kwaliteit en aandacht voor detail zijn belangrijke waarden voor het merk Opjet, en dat zie je terug in deze vloerlamp. Elk stuk is zorgvuldig geassembleerd om superieure duurzaamheid en kwaliteit te garanderen.

Deze vloerlamp is niet alleen een decoratief object, maar ook een echt object vanart. Hij zal een vleugje stijl en elegantie aan je huis toevoegen, in harmonie met alle decoratiestijlen.

Maak van je huis een unieke en verfijnde plek om te wonen met de vloerlamp osmose toile Opjet GM. Het unieke ontwerp, de uitzonderlijke kwaliteit en functionaliteit maken het de perfecte keuze als aanvulling op je leefruimte. Voeg een vleugje luxe toe aan je huis en tuin met deze vloerlamp Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016746
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 160 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1