Nachtkastje Opjet Marguerite [Grootte 35x35x80 cm]

Nachtkastje Opjet Marguerite [Grootte 35x35x80 cm]

€ 260,15

€ 195,11

-25%
Ontdek het nachtkastje Opjet Marguerite, een elegant Home & Garden meubel van Opjet. Voeg een vleugje charme toe aan je inrichting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Nachtkastje Opjet Marguerite

Het nachtkastje Opjet Marguerite is een echt sieraad voor je slaapkamer. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, combineert dit stuk elegantie en functionaliteit voor perfecte opbergruimte.

Met zijn elegante, verfijnde ontwerp zal dit nachtkastje een vleugje charme aan je huis toevoegen. Het heeft een glazen bovenblad transparent, versierd met een prachtig reliëfmotief marguerite. Dit subtiele detail voegt een delicaat tintje toe aan het geheel.

Dit nachtkastje is niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het heeft een ruime lade voor het opbergen van je persoonlijke spullen en een onderste plank voor boeken, tijdschriften of decoratieve items. Zo heb je alles bij de hand en is je slaapkamer altijd opgeruimd.

Dit nachtkastje is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is stevig en duurzaam. Het is ook makkelijk te onderhouden, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Het compacte formaat maakt het ook een perfecte keuze voor kleine slaapkamers of beperkte ruimtes.

Het nachtkastje Opjet Marguerite is niet alleen functioneel, maar geeft ook een sportief tintje aan je huis en tuin. Het marguerite patroon doet denken aan de schoonheid van de natuur en geeft een frisse uitstraling aan je leefruimte. Het past perfect in een landelijke, bohemien of zelfs moderne inrichting.

Dit nachtkastje is ook een uitstekende keuze als cadeau. Het tijdloze ontwerp en het praktische karakter maken het tot een cadeau dat iedereen zal waarderen. Of het nu voor een verjaardag is, voor een house-warming party of gewoon om een geliefde een plezier te doen, het nachtkastje Opjet Marguerite is zeker een goede keuze.

Kortom, het nachtkastje Opjet Marguerite is een kwaliteitsmeubel dat schoonheid en functionaliteit combineert. Het voegt een vleugje charme en sportiviteit toe aan je huis en tuin en biedt tegelijkertijd praktische opbergruimte. Aarzel niet langer en laat je verleiden door dit unieke stuk van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016749
Kleur beige
Kleur Beige
Maat 35x35x80 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1