Rechthoekige bijzettafel voor bank in hout Opjet Kim [Grootte 26,5x26,5x43 cm]

Rechthoekige bijzettafel voor bank in hout Opjet Kim [Grootte 26,5x26,5x43 cm]

€ 103,86

€ 71,64

-31%
Ontdek de elegante rechthoekige houten sofa van Opjet om je huis op te fleuren. Perfect voor huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rechthoekige bijzettafel voor bank in hout Opjet Kim

De rechthoekige houten zadelsofa van Opjet, genaamd Kim, is een essentieel decoratief accessoire voor je huis of tuin. Met zijn elegante, moderne ontwerp voegt hij een vleugje verfijning toe aan je ruimte.

Deze bank is met zorg en precisie gemaakt van kwaliteitshout om zijn duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Door zijn rechthoekige vorm kan hij op verschillende manieren worden gebruikt, als bijzettafel, plank of als steun voor een plant of decoratief object.

Dankzij de compacte afmetingen past hij perfect in elke hoek van je huis of tuin. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer, serre of zelfs op je terras is, deze houten stoel voegt een vleugje charme en stijl toe aan je inrichting.

De natuurlijke, warme kleur past bij alle decoratiestijlen, of ze nu modern, Scandinavisch of zelfs bohemien zijn. Je kunt de stoel ook naar eigen voorkeur beschilderen of decoreren.

Naast een decoratief element is deze zitbank ook praktisch en functioneel. Je kunt je boeken, afstandsbedieningen, mokken en autres alledaagse voorwerpen binnen handbereik plaatsen. Hij kan ook worden gebruikt als steun voor een lamp of een groene plant om een warme, rustgevende sfeer in huis te creëren.

Het merk Opjet staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en aandacht voor detail. Met de rechthoekige houten zitbank Kim weet je zeker dat je een topproduct koopt dat zowel aantrekkelijk als praktisch is.

Verander je huis of tuin in een warme en elegante ruimte met de rechthoekige houten zitbank Opjet Kim. Voeg hem nu toe aan je interieurcollectie en geniet van het praktische en tijdloze ontwerp.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016759
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 26,5x26,5x43 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1