Tafel voor houten bank Opjet 3D [Grootte 25x25x42,5 cm]

Tafel voor houten bank Opjet 3D [Grootte 25x25x42,5 cm]

€ 133,10

€ 90,22

-32%
Sublimeer je interieur met de houten sellette Opjet 3D, een uniek designstuk voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Tafel voor houten bank Opjet 3D

Ontdek de houten zadelsofa Opjet 3D, een echt juweeltje voor je huis en tuin. Dit kleine meubelstuk is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert elegantie en functionaliteit voor een perfecte aanvulling op je interieurdecoratie.

Deze eindbank is gemaakt van hoogwaardig hout en is zowel solide als duurzaam. De vorm 3D voegt een vleugje originaliteit en moderniteit toe aan je leefruimte. Of je het nu gebruikt als bijzettafel voor boeken en tijdschriften, of als steun voor een plant of vaas, het zal een vleugje charme toevoegen aan elke kamer.

Deze bank is ideaal voor kleine ruimtes en kan ook buiten worden gebruikt als aanvulling op je tuin of terras. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht is hij gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien past het strakke ontwerp perfect bij elke interieurstijl, of het nu modern, rustiek of bohemien is.

Deze zitbank is niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvangerart. Het merk Opjet staat bekend om zijn unieke en originele creaties, en dit meubelstuk is daarop geen uitzondering. De zorgvuldige afwerking en details maken er een echt decoratief element van.

Voeg een vleugje verfijning en functionaliteit toe aan je huis en tuin met de houten zadelsofa Opjet 3D. Of je hem nu gebruikt om je dagelijkse spullen in op te bergen of gewoon als decoratief object, hij zal zeker een elegante toevoeging aan je huis zijn. Mis de kans niet om dit kleine juweeltje van Opjet te bezitten, dat een vleugje stijl en persoonlijkheid zal toevoegen aan je leefruimte.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016762
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 25x25x42,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1