Bijzettafel Sofa, ruitvormig, hout Opjet Kim [Grootte 30x30x41,5 cm]

Bijzettafel Sofa, ruitvormig, hout Opjet Kim [Grootte 30x30x41,5 cm]

€ 103,86

€ 71,98

-31%
Accentueer je inrichting met de houten sellette Opjet Kim, een uniek diamantvormig stuk voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Bijzettafel Sofa, ruitvormig, hout Opjet Kim

Opjet Kim is een elegant en functioneel meubelstuk dat een vleugje stijl aan je huis zal toevoegen. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin, is dit meubel zowel praktisch als stijlvol.

Deze bank is gemaakt van hout en heeft een ruitpatroon dat het een unieke charme geeft. De geometrische vorm geeft het een moderne en tijdloze look en past bij alle decoratiestijlen. Of je nu een hedendaags of meer traditioneel interieur hebt, deze bank past er perfect bij.

Dankzij zijn compacte formaat kan hij worden gebruikt als bijzettafel om je boeken, tijdschriften, afstandsbedieningen of andere alledaagse voorwerpen op te leggen. Het houten oppervlak biedt ook extra ruimte voor het uitstallen van je favoriete decoratieve voorwerpen, zoals planten, fotolijstjes of kaarsen.

Opjet Kim is ook erg praktisch voor kleine ruimtes. Hij kan gemakkelijk worden verplaatst en naast je bank, fauteuil of zelfs je bed worden geplaatst om een gezellige leeshoek te creëren. Het kan ook worden gebruikt als alternatief nachtkastje, om een vleugje fantasie toe te voegen aan je slaapkamer.

Naast functioneel en decoratief is dit banktafeltje ook van superieure kwaliteit. Hij is gemaakt van duurzame materialen en is stevig en slijtvast, waardoor hij lang meegaat. Het elegante ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken het een echt collector's item voor interieurliefhebbers.

Verwen jezelf met een ruitvormige houten bank Opjet Kim en voeg een vleugje stijl toe aan je huis. Het unieke ontwerp en de veelzijdigheid maken het een essentieel accessoire voor elke binnenhuisarchitect. Wacht niet langer en voeg dit prachtige meubelstuk vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016763
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 30x30x41,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1