Effen glazen alfabet p druif Opjet

Effen glazen alfabet p druif Opjet

€ 11,09

€ 7,84

-29%
Voeg een vleugje originaliteit toe aan je huis met P grape alphabet nature glasses Opjet - de perfecte keuze voor decoratieliefhebbers!
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Effen glazen alfabet p druif Opjet

Het P grape alphabet nature glas Opjet is een unieke en elegante toevoeging aan je interieurcollectie. Dit glas is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert functionaliteit en esthetiek.

Het ontwerp van dit glas is geïnspireerd op de natuur, met een druifvormig motief geëtst in het glas. Elke letter van het alfabet is subtiel weergegeven en voegt een speels tintje toe aan je tafel.

Dit glas is perfect voor wijnliefhebbers, maar kan ook gebruikt worden als decoratief object in huis. Het is ideaal voor etentjes met vrienden, romantische avonden of gewoon om een vleugje verfijning toe te voegen aan je dagelijks leven.

Dit glas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als elegant. Het is gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig voor moeiteloos onderhoud.

Voeg een vleugje natuur en verfijning toe aan je huis met het P grape alphabet nature glas Opjet. Het is een perfecte keuze voor interieur- en wijnliefhebbers. Bestel het jouwe nu en geef je huis een uniek tintje.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016786
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1