Glas natuur alfabet h bloem Opjet

Glas natuur alfabet h bloem Opjet

€ 11,09

€ 7,84

-29%
Ontdek de elegantie van de natuur met Alphabet H flower glas Opjet. Perfect voor je huis en tuin met zijn unieke ontwerp.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Glas natuur alfabet h bloem Opjet

De Nature glazen alfabet H bloem Opjet is een uniek en elegant object voor in huis of in de tuin. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, combineert dit glas modern design en natuur, met zijn letter H vorm en delicate bloem in reliëf. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en voegt een vleugje verfijning toe aan je interieur of exterieur.

Laat je verleiden door de natuurlijke schoonheid van dit glas, dat een vleugje frisheid en originaliteit toevoegt aan je woonruimte. Het minimalistische, strakke ontwerp maakt het een veelzijdig object dat perfect past bij elke decoratiestijl.

Of je hem nu gebruikt als vaas voor een boeket verse bloemen, als kandelaar om een warme sfeer te creëren of gewoon als decoratief object, dit alfabetglas zal in het middelpunt van de belangstelling staan. De authenticiteit en originaliteit maken het een ideaal cadeau voor je geliefden of voor jezelf.

Dit stuk is zorgvuldig vervaardigd door Opjet en getuigt van hun expertise en passie voor design. Je zult kunnen genieten van een product van hoge kwaliteit dat lang meegaat en dat een vleugje poëzie aan je huis zal toevoegen.

Verwen jezelf met de Nature glazen alfabet H bloem Opjet en laat je verleiden door haar tijdloze schoonheid. Voeg een vleugje natuur en creativiteit toe aan je huis of tuin met dit unieke en elegante object.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016793
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1