Ovale citrusschaal Opjet GM [Grootte 38x27x2,8 cm]

Ovale citrusschaal Opjet GM [Grootte 38x27x2,8 cm]

€ 40,33

€ 26,48

-34%
Ontdek de ovale citrusschaal GM vanOpjet voor een elegante stijl in je huis en tuin. Perfect voor citroenen en citrusvruchten.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ovale citrusschaal Opjet GM

Ontdek de ovale citrusschaal Opjet GM, een essentieel accessoire voor je huis en tuin. Deze schaal is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert elegantie en functionaliteit. Perfect voor decoratie- en tuinliefhebbers, het zal een frisse, moderne touch aan je huis geven.

Ontworpen in een ovale vorm, is deze schaal speciaal ontworpen om je favoriete citrusvruchten in te bewaren. Dankzij het royale formaat kan er een grote hoeveelheid fruit in, ideaal voor je maaltijden met familie of vrienden. De levendige kleur en glanzende afwerking zullen een vleugje kleur toevoegen aan je tafel, waardoor deze schaal een echte blikvanger wordt.

Maar dat is niet alles: de ovale citrusschaal Opjet GM kan ook in je tuin gebruikt worden. Of je hem nu gebruikt om fruit in te leggen voor je gevederde vrienden of om je favoriete aromatische kruiden in te planten, hij is veelzijdig en past zich aan al je wensen aan. Bovendien is het keramische materiaal weerbestendig, dus je kunt het zonder angst buiten gebruiken.

Laat je verleiden door het unieke en verfijnde ontwerp van deze schaal Opjet. De moderne look en het reliëfmotief voegen een vleugje originaliteit toe aan je inrichting. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je hem lang kunt gebruiken.

Of je nu een passie hebt voor koken, tuinieren of gewoon op zoek bent naar een origineel decoratieobject, de ovale citrusschaal Opjet GM is precies wat je zoekt. Verwen jezelf met een kwaliteitsproduct van een merk dat bekend staat in de wereld van huis en tuin. Wacht niet langer om dit unieke stuk aan je collectie toe te voegen en geniet van de vele gebruiksmogelijkheden. Bestel nu en laat je charmeren door de ovale citrusschaal Opjet GM.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016811
Kleur wit/geel
Kleur Wit
Maat 38x27x2,8 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1