Citrusvruchtenschotel Opjet [Grootte 14x10,6x2,6 cm]

Citrusvruchtenschotel Opjet [Grootte 14x10,6x2,6 cm]
€ 7,06
Voeg een vleugje elegantie en frisheid toe aan je huis met de citrusschaal Opjet, een must-have voor thuis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Citrusvruchtenschotel Opjet

De citrusschaal Opjet is een praktisch en aantrekkelijk accessoire voor je huis en tuin. Gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet, is deze schaal ontworpen om je optimaal te laten profiteren van de voordelen van citrusvruchten in je dagelijks leven.

Deze schaal is ideaal voor alle liefhebbers van natuur en design. Het voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan je interieur of exterieur. Met zijn strakke, moderne ontwerp past hij in alle soorten interieurs, of ze nu eigentijds of traditioneler zijn.

Maar deze schaal is niet alleen mooi, hij is ook erg praktisch. Dankzij de speciaal ontworpen vorm is het eenvoudig om citrusvruchten uit te persen en het sap op te vangen in een bakje eronder. Geen plakkerige handen of spatten meer, met de Opjet citrusschaal kun je met een gerust hart genieten van je verse vruchtensappen.

En dat is nog niet alles: deze schaal is ook extreem duurzaam. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en ontworpen om lang mee te gaan. Je kunt hem dus keer op keer gebruiken zonder je zorgen te maken dat hij slijt. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken - gewoon na elk gebruik onder de kraan.

Of je nu een liefhebber bent van vers citroensap, een fan van citruscocktails of gewoon op zoek naar een praktisch en decoratief accessoire voor je huis en tuin, de Opjet citrusschaal is het accessoire voor jou. Dus voeg hem toe aan je verzameling must-haves!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016816
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 14x10,6x2,6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1