Ronde citruskom Opjet PM [Grootte 10,3x4,5 cm]

Ronde citruskom Opjet PM [Grootte 10,3x4,5 cm]

€ 8,07

€ 6,15

-24%
Verlevendig je interieur met de ronde citruskom Opjet PM, het must-have woonaccessoire van Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ronde citruskom Opjet PM

De ronde citruskom Opjet PM is een elegante en praktische keuze om een vleugje frisheid toe te voegen aan je huis of tuin. Deze schaal is gemaakt door het beroemde merk Opjet en is zowel functioneel als aantrekkelijk.

De ronde vorm en compacte afmetingen maken hem perfect voor kleine ruimtes, terwijl hij genoeg capaciteit biedt voor fruit, groenten of andere etenswarenautres. Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij elke interieurstijl, van een moderne keuken tot een zonnige tuin.

De Opjet PM citrus ronde kom is ook praktisch omdat hij makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en schokbestendig, waardoor het een essentieel accessoire is voor je huis of tuin. Je kunt hem elke dag gebruiken zonder je zorgen te maken dat hij breekt of snel beschadigd raakt.

Deze kom is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje kleur en frisheid toe aan je huis of tuin. Met zijn heldere citroenpatroon voegt hij een vleugje vitaliteit toe aan je leefruimte. Of je nu hapjes serveert op een feestje met vrienden of je tuintafel decoreert, deze schaal zal een echte aanwinst zijn voor je huis en tuin.

Kiezen voor de ronde kom citrus Opjet PM betekent kiezen voor een product van topkwaliteit dat stijl en functionaliteit toevoegt aan je dagelijkse leven. Wacht dus niet langer en haal deze prachtige schaal vandaag nog in huis om een vleugje frisheid toe te voegen aan je huis of tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016817
Kleur citrus
Kleur Geel
Maat 10,3x4,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1