Ronde tomatenschotel gm Opjet [Grootte 21,5 cm]

Ronde tomatenschotel gm Opjet [Grootte 21,5 cm]

€ 23,19

€ 19,40

-16%
De GM ronde tomatenschotel Opjet van Opjet: een onmisbaar accessoire voor je huis & tuin!
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Ronde tomatenschotel gm Opjet

De GM Round Tomato Dish Opjet is de perfecte aanvulling op je collectie huis- en tuin servies. Deze schaal is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert elegantie en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Hij is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een strak, rond ontwerp met een prachtige afbeelding van een tomaat in het midden. De schaal heeft een diameter van GM-afmetingen en kan worden gebruikt voor het serveren van sauzen, specerijen of zelfs kleine hapjes bij het entertainen van vrienden of familie.

Deze schaal is ook zeer veelzijdig en kan worden gebruikt als decoratief element voor je keuken of eetkamer. Je kunt er juwelen, sleutels of zelfs geurkaarsen in bewaren om een vleugje charme toe te voegen aan elke kamer in je huis.

Bovendien is deze schaal gemakkelijk te onderhouden dankzij het gladde, krasbestendige oppervlak. Hij kan met de hand of in de vaatwasser voor moeiteloos schoonmaken rapide.

Of je nu een culinaire liefhebber bent of gewoon op zoek naar een origineel decoratief object, de GM Round Tomato Dish Opjet is een perfecte keuze. Voeg hem nu toe aan je collectie en breng een vleugje frisheid en stijl in je huis en tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016824
Kleur wit/rood
Kleur Wit
Maat 21,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1