Ronde tomatenkom Opjet [Grootte 12x5 cm]

Ronde tomatenkom Opjet [Grootte 12x5 cm]

€ 7,06

€ 4,97

-30%
De ronde kom Opjet, een perfecte mix van stijl en functionaliteit om een vleugje kleur toe te voegen aan je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ronde tomatenkom Opjet

De ronde tomatenkom Opjet is een echte must-have voor je huis en tuin. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, brengt deze kom een vleugje frisheid en kleur in je leefruimte.

Met zijn ronde ontwerp en heldere tomatenkleur is deze kom zowel modern als elegant. Hij zal een vleugje verfijning toevoegen aan je interieur, of het nu in je keuken of in je tuin is.

Deze kom is gemaakt van hoogwaardige materialen, is schokbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Hij is perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Je kunt hem gebruiken als kom voor je ochtendgranen, om salades te serveren bij een barbecue in de buitenlucht of om vers fruit te presenteren aan je gasten.

Deze ronde tomatenkom Opjet is een uitstekende keuze om kleur en plezier in huis te brengen. Het is ook een ideaal cadeau voor geliefden die houden van objecten die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Of je nu een fervent tuinier bent of gewoon op zoek naar een originele kom voor in huis, de Opjet ronde tomatenkom is een must-have. Voeg hem dus vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016826
Kleur tomaat
Kleur Rood
Maat 12x5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1