Ovale visschotel Opjet [Grootte 38,9x25,5x3,2 cm]

Ovale visschotel Opjet [Grootte 38,9x25,5x3,2 cm]

€ 40,33

€ 26,48

-34%
Ontdek de ovale schaal Opjet om het beste uit je visgerechten te halen. Een must-have voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ovale visschotel Opjet

De ovale visschaal Opjet is een must-have voor alle keuken- en interieurliefhebbers. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin, is deze schaal zowel praktisch als elegant.

Of je nu een enthousiaste kok bent of gewoon iets moois zoekt om je huis op te fleuren, deze ovale visschaal is perfect voor jou. Met zijn visvormige ontwerp brengt hij een vleugje originaliteit op tafel en zal hij je gasten versteld doen staan.

Deze schaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam. Hij kan elke dag gebruikt worden om je favoriete gerechten op te dienen of voor speciale gelegenheden zoals etentjes met vrienden of familie. Het ovale formaat biedt een groter oppervlak voor presentatie, ideaal voor royale gerechten en grote tafels.

Deze ovale visschotel Opjet is niet alleen handig voor in de keuken, maar kan ook gebruikt worden om je huis te decoreren. Je kunt hem op een plank in je keuken of eetkamer zetten, of als pronkstuk op je salontafel of schoorsteenmantel gebruiken.

Het strakke, moderne ontwerp van deze schaal maakt het tot een tijdloos object dat gemakkelijk in elke interieurstijl past. De neutrale kleur past perfect bij al je servies en tafellinnen. Het brengt een vleugje verfijning en klasse in je huis.

Deze ovalen visschaal Opjet is gemakkelijk schoon te maken en kan met de hand of in de vaatwasser, waardoor het een praktisch en hygiënisch product is. Hij is ook licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Mis de kans niet om deze elegante ovalen visschaal Opjet toe te voegen aan je collectie serviesgoed en decoratieve items. Je zult niet meer zonder kunnen en het zal snel een must-have in je huis worden. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze prachtige schaal Opjet, een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016830
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Maat 38,9x25,5x3,2 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1