Paddenstoelenschotel Opjet [Grootte 16 cm]

Paddenstoelenschotel Opjet [Grootte 16 cm]
€ 10,08
Verfraai je huis en tuin met de Mushroom Bowl Opjet, een must-have van Opjet voor elegante decoratie.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Paddenstoelenschotel Opjet

De paddestoelenschotel Opjet is een essentieel accessoire voor je huis en tuin. Vervaardigd door Opjet, is deze schaal zowel praktisch als aantrekkelijk. Ontworpen om op een paddenstoel te lijken, voegt het een vleugje originaliteit toe aan je inrichting.

Dit schaaltje is ideaal voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals sieraden, sleutels of snoepjes. Je kunt het ook gebruiken als vakverdeling in je gang of op je bureau. Dankzij het kleine formaat past het gemakkelijk in elke ruimte en kan het naar wens worden verplaatst.

Deze schaal is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is duurzaam en slijtvast. De zorgvuldig gedetailleerde paddenstoelvorm geeft je interieur een speels tintje. Of je nu een moderne, bohemienachtige of klassieke inrichting hebt, de paddenstoelenschotel Opjet past er perfect bij.

Naast praktisch is dit schaaltje ook een collector's item voor fans van het merk Opjet. De schaal kan op een plank of salontafel worden gezet en voegt een vleugje verfijning toe aan je huis.

Je zult deze Opjet paddenstoelenschaal niet willen missen in je huis of tuin. Het is het perfecte cadeau voor je vrienden en familie, dat een vleugje fantasie toevoegt aan hun dagelijks leven. Wacht niet langer en voeg deze schaal nu toe aan je collectie Opjet!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016832
Kleur blaanc
Kleur Wit
Maat 16 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1