Staande lamp Opjet Delphine [Grootte 135 cm]

Staande lamp Opjet Delphine [Grootte 135 cm]

€ 183,52

€ 119,97

-35%
Voeg een vleugje glamour toe aan je huis met de Opjet Delphine vloerlamp van Opjet. Ideaal voor huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Staande lamp Opjet Delphine

De Opjet Delphine vloerlamp is een echt juweel voor je huis en tuin. Met de bekende merknaam Opjet brengt deze vloerlamp een vleugje verfijning en elegantie in je leefruimte.

Deze vloerlamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert functionaliteit en design. Dankzij het unieke, eigentijdse ontwerp is het een echte blikvanger in elk interieur. Met haar sportieve Home & Garden look past ze perfect in elke decoratiestijl, of ze nu modern, klassiek of bohemien is.

Het zachte, warme licht van de Opjet Delphine vloerlamp creëert een aangename, ontspannen sfeer in elke kamer. Je kunt genieten van ontspannende momenten door een boek te lezen, een film te kijken of te kletsen met vrienden en familie.

Deze vloerlamp is ook erg praktisch, dankzij de in hoogte verstelbare voet waarmee je de lamp aan je behoeften kunt aanpassen. Zo kun je de ideale hoogte kiezen om je woonruimte of tuin te verlichten.

De Opjet Delphine vloerlamp is de perfecte keuze om je huis en tuin in stijl te verlichten. Mis deze kans niet om een designproduct van hoge kwaliteit te kopen van Opjet. Bestel nu en breng een vleugje elegantie in je huis!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016839
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 135 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1