Kruk Opjet Chelly GM [Grootte 37 cm]

Kruk Opjet Chelly GM [Grootte 37 cm]

€ 66,55

€ 49,91

-25%
Transformeer je interieur met de Opjet Chelly GM kruk, elegant en praktisch voor je huis en tuin. Nu verkrijgbaar.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Opjet Chelly GM

De Opjet Chelly GM kruk is een stijlvolle en praktische keuze voor elk huis of tuin. Met de bekende merknaam Opjet ben je verzekerd van de kwaliteit en stijl van deze kruk.

De Chelly GM kruk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als comfortabel. Het strakke, moderne ontwerp maakt het een perfecte aanvulling op elk interieur. Of het nu voor je woonkamer, keuken of tuin is, deze kruk voegt een chique en trendy touch toe.

De Chelly GM kruk is ook zeer veelzijdig. Hij kan niet alleen worden gebruikt als zitplaats, maar ook als voetensteun of zelfs als klein bijzettafeltje. De kruk is oneindig veelzijdig, dus je kunt hem aanpassen aan elke gelegenheid.

De hoogte van de kruk is perfect ontworpen voor de meeste werkoppervlakken of salontafels. Je kunt er dus comfortabel op zitten terwijl je kookt of geniet van een kopje koffie in je tuin.

Bovendien is de Chelly GM kruk licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt hem dus naar wens van de ene naar de andere kamer verplaatsen. Het elegante ontwerp maakt er ook een decoratief object van. Je kunt hem in elke kamer zetten om een vleugje stijl en verfijning toe te voegen.

De Chelly GM kruk is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Het slijtvaste materiaal kan in een handomdraai worden gereinigd, waardoor het een praktische keuze is voor drukke gezinnen.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwaliteitskruk die stijlvol en veelzijdig is, dan is de Opjet Chelly GM kruk de perfecte keuze. Met zijn bekende merknaam en moderne ontwerp voegt hij een vleugje verfijning toe aan je huis of tuin. Mis de kans niet om deze essentiële kruk voor al je dagelijkse activiteiten te kopen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016856
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 37 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1