Kruk Opjet Chelly PM [Grootte 30 cm (12 inch)]

Kruk Opjet Chelly PM [Grootte 30 cm (12 inch)]

€ 58,48

€ 43,86

-25%
Ontdek de Opjet Chelly PM kruk, elegant en functioneel om je huis en tuin te verfraaien. Een must-have van Opjet!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Opjet Chelly PM

De Opjet Chelly PM kruk is een must-have voor iedereen die op zoek is naar de perfecte mix van stijl en functionaliteit in huis. Met zijn elegante, moderne ontwerp past deze kruk in elk interieur, of het nu modern of meer traditioneel is.

Deze kruk is gemaakt door het beroemde merk Opjet, bekend om zijn unieke creaties van hoge kwaliteit, en is ontworpen om lang mee te gaan en de tand des tijds te doorstaan. Elk detail is zorgvuldig overwogen, van de materiaalkeuze tot de onberispelijke afwerking, om een product te creëren dat zowel aantrekkelijk als duurzaam is.

De Opjet Chelly PM kruk is niet alleen een decoratief, maar ook een zeer praktisch element. Met zijn hoogte van 46 cm en diameter van 38 cm is hij ideaal als bijzetzitje in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je gang. Je kunt hem ook gebruiken als steun voor je kamerplanten of als bijzettafel voor je favoriete boeken of tijdschriften.

Dit krukje is ook heel licht, dus je kunt het gemakkelijk verplaatsen en opbergen als je het nodig hebt. Je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, om te genieten van ontspannende momenten in de zon in je tuin of op je balkon.

De Opjet Chelly PM kruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en stemming. Of je nu de voorkeur geeft aan een felle kleur om een vleugje dynamiek toe te voegen of een zachtere tint voor een meer ontspannen sfeer, je vindt zeker wat je zoekt in onze ruime selectie.

Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Opjet Chelly PM kruk. Het elegante ontwerp en de veelzijdigheid maken het de perfecte keuze voor iedereen die graag esthetiek en functionaliteit combineert in zijn interieur. Bestel hem nu en breng een vleugje moderniteit in je huis!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016857
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1