Koffietafel Opjet Eva

Koffietafel Opjet Eva

€ 156,29

€ 117,22

-25%
De salontafel Opjet Eva is met zijn elegante, moderne ontwerp een must-have voor je huis. Nu verkrijgbaar!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Koffietafel Opjet Eva

De salontafel Opjet Eva is een waar meesterwerk van design en functionaliteit voor in huis. Deze salontafel is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en is niet alleen onmisbaar in je woonkamer, maar ook een collector's item voor liefhebbers van huis en tuin.

De salontafel Opjet Eva is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en combineert elegantie en stevigheid voor maximale duurzaamheid. Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij alle stijlen van inrichting, of het nu eigentijds of meer traditioneel is.

Het blad van gehard glas van de Opjet Eva salontafel biedt een ruim oppervlak voor je favoriete decoratieve items of om je drankjes op te zetten wanneer je vrienden ontvangt. Het verchroomde metalen onderstel voegt een vleugje verfijning en stabiliteit toe.

Deze salontafel ziet er niet alleen goed uit, hij is ook erg praktisch. Met zijn ideale afmetingen past hij in elke ruimte en kan hij gemakkelijk worden verplaatst naargelang je behoeften. Of je nu een voetbalwedstrijd kijkt met vrienden of geniet van een filmavond met het gezin, de Opjet Eva salontafel is het perfecte accessoire voor je woonkamer.

Naast zijn esthetische en functionele kwaliteiten is de Opjet Eva salontafel ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzame materialen en is gemakkelijk te onderhouden voor langdurig gebruik.

Of je nu een passie hebt voor design, sport of tuinieren, de Opjet Eva salontafel is een must-have voor je huis. Zijn elegantie en veelzijdigheid maken het de perfecte keuze voor alle huis- en tuinliefhebbers.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016858
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1