Kruk Opjet Jerry GM [Grootte 30 cm (12 inch)]

Kruk Opjet Jerry GM [Grootte 30 cm (12 inch)]
€ 66,55
De Jerry GM kruk vanOpjet: een must-have om een vleugje elegantie toe te voegen aan je huis en tuin. Ontdek hem nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Opjet Jerry GM

De Opjet Jerry GM kruk is een functionele en aantrekkelijke toevoeging aan je huis en tuin. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, brengt deze kruk een vleugje stijl en verfijning in elke kamer.

Deze kruk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als duurzaam. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt het een veelzijdige toevoeging aan elke binnen- of buitenruimte. Of je hem nu gebruikt als bijzetzitje in je woonkamer of als decoratief element op je terras, de Opjet Jerry GM kruk past in elke omgeving.

Dankzij de royale afmetingen is het een ideale keuze voor mensen van alle lengtes. Met een hoogte van 48 cm en een diameter van 35 cm biedt deze kruk optimaal zit- en relaxcomfort. De ronde vorm en brede basis bieden ook veel stabiliteit, waardoor het een veilige keuze is voor het hele gezin.

Maar de Opjet Jerry GM kruk is veel meer dan alleen een zitplaats. Hij kan ook worden gebruikt als praktisch bijzettafeltje voor boeken, drankjes of decoratieve voorwerpen. Door zijn veelzijdigheid is hij een essentieel onderdeel van je interieur.

Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij alle decoratiestijlen. Of je nu een modern, minimalistisch interieur hebt of een meer traditionele ruimte, de kruk Opjet Jerry GM past er perfect bij en voegt een vleugje verfijning toe aan je inrichting.

Bovendien is deze kruk gemakkelijk te onderhouden. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Een eenvoudige doek volstaat om hem schoon en in goede staat te houden.

Of je nu op zoek bent naar een praktische bijzetstoel of een stijlvol decoratief element, de Opjet Jerry GM kruk is de perfecte keuze voor je huis en tuin. Het tijdloze ontwerp en de superieure kwaliteit maken het een duurzame investering voor je huis. Wacht dus niet langer en voeg dit essentiële stuk vandaag nog toe aan je meubelcollectie!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016859
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1