Kruk Opjet Jerry PM [Grootte 30 cm (12 inch)]

Kruk Opjet Jerry PM [Grootte 30 cm (12 inch)]
€ 58,48
Verlevendig je inrichting met de Opjet Jerry PM kruk, de perfecte keuze om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Opjet Jerry PM

De Opjet Jerry PM kruk is een elegante en functionele keuze voor je huis of tuin. Vervaardigd door Opjet, is deze kruk een perfecte mix van stijl en kwaliteit.

Met zijn moderne, minimalistische ontwerp voegt deze kruk een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of tuin staat, het zal een praktische en esthetische toevoeging zijn.

Deze kruk is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en is gemaakt om lang mee te gaan. Het stevige metaal structure maakt het een betrouwbaar en duurzaam meubelstuk dat tot 100 kg kan dragen. Bovendien is de houten zitting comfortabel en gemakkelijk schoon te maken.

De Opjet Jerry PM kruk is ook zeer veelzijdig. Hij kan worden gebruikt als bijzetstoel, bijzettafel of zelfs als plantenstandaard. Het compacte formaat maakt het een ideale keuze voor kleine ruimtes, terwijl het maximale functionaliteit biedt.

Door zijn neutrale kleur en strakke lijnen past hij in elke interieurstijl. Of je nu een modern, rustiek of bohemien interieur hebt, de Opjet Jerry PM kruk past er perfect bij.

Bovendien is hij door zijn lichte gewicht makkelijk te verplaatsen van de ene kamer naar de andere als je hem nodig hebt. Je kunt hem dus binnen zetten of buiten om te ontspannen in de zon.

Tot slot is de Opjet Jerry PM kruk niet alleen een aantrekkelijke en praktische keuze, hij is ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzame materialen en is dus een ecologisch verantwoorde keuze voor je huis.

Kortom, de Opjet Jerry PM kruk is een veelzijdig, duurzaam en stijlvol meubelstuk dat een vleugje verfijning brengt in je huis of tuin. Vertrouw op het merk Opjet voor een kwaliteitsproduct dat aan al je verwachtingen zal voldoen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016860
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1