Kruk Opjet Cute Raphia [Grootte 29 cm]

Kruk Opjet Cute Raphia [Grootte 29 cm]
€ 69,58
Voeg een vleugje zachtheid toe aan je interieur met de Opjet Cute Raphia kruk, een kwaliteitscreatie van Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Opjet Cute Raphia

De kruk Opjet Cute Raphia is een meubelstuk met een warme, moderne uitstraling, gemaakt door het beroemde merk Opjet. Het is ontworpen om een stijlvolle en functionele aanvulling te zijn op je huis en tuin.

Deze kruk is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige metalen structure bekleed met handgeweven raffia. Deze unieke afwerking geeft het een natuurlijke, handgemaakte look die perfect past bij alle stijlen van inrichting.

De Opjet Cute Raphia kruk is niet alleen esthetisch, maar ook uiterst praktisch. Met zijn compacte afmetingen kan hij gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden verplaatst als dat nodig is. Zijn comfortabele zitting en ideale hoogte maken hem perfect voor je woonkamer, slaapkamer, serre of zelfs je tuin.

Of je hem nu gebruikt om op te zitten of gewoon als decoratief element, de Opjet Cute Raphia kruk zal een stijlvolle en veelzijdige toevoeging aan je huis zijn. Het strakke, minimalistische ontwerp maakt het een tijdloos meubelstuk dat na verloop van tijd niet uit de mode raakt.

Vertrouw op Opjet voor een meubelstuk dat zowel functioneel als esthetisch is. Hun vakmanschap en aandacht voor detail worden weerspiegeld in elk stuk, inclusief deze raffiakruk. Voeg een vleugje stijl toe aan je huis en tuin met de Opjet Cute Raphia kruk.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016899
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 29 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1