Vrucht van de demon vlam-vlam spaarpot Plastoy

Vrucht van de demon vlam-vlam spaarpot Plastoy

€ 15,11

€ 12,43

-18%
Ontdek de Fruit Du Demon spaarpot Flame-Flame van Plastoy, een origineel accessoire om je huis en tuin stijlvol te versieren!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Vrucht van de demon vlam-vlam spaarpot Plastoy

De Fruit Du Demon spaarpot Flame-Flame Plastoy is een uniek product dat alle fans van de animatieserie One Piece zal aanspreken. Gemaakt door het beroemde merk Plastoy, is deze spaarpot zowel leuk als praktisch om je spaargeld in op te bergen.

Het ontwerp is geïnspireerd op de duivelsvrucht Flame-Flame en voegt een vleugje originaliteit toe aan je interieur. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek naar een origineel decoratief object, deze spaarpot zal je aandacht trekken.

Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zowel stevig als licht. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen en neerzetten waar je maar wilt. Het compacte formaat maakt het ook een ideaal decoratief object voor kleine ruimtes.

Deze spaarpot is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Hij heeft een gleuf aan de bovenkant waar je gemakkelijk je munten en biljetten in kunt stoppen. Je zult op een leuke manier geld kunnen sparen terwijl je deze prachtige spaarpot bewondert.

Of je nu een fan bent van de serie One Piece of gewoon op zoek bent naar een origineel decoratief object voor je huis of tuin, de Fruit Du Demon spaarpot Flame-Flame Plastoy zal de perfecte keuze zijn. Voeg dit unieke stuk vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080192
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene