Geldkist Plastoy Itachi Shippuden

Geldkist Plastoy Itachi Shippuden

€ 25,20

€ 20,19

-20%
Spaar geld met de Itachi Shippuden spaarpot van Plastoy, de perfecte decoratieve toevoeging aan je huis en tuin!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Geldkist Plastoy Itachi Shippuden

De Plastoy Itachi Shippuden spaarpot is een uniek product dat fans van de beroemde tekenfilmserie Naruto Shippuden zeker zal bevallen. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Plastoy, is deze spaarpot niet alleen een collector's item, maar ook een praktisch accessoire om je geld in op te bergen.

Met een ontwerp dat trouw is aan het personage van Itachi, dompelt deze geldkist in de vorm van een hoofd je onder in de wereld van Naruto Shippuden zodra je ernaar kijkt. Hij is gemaakt van hoogwaardig plastic en is zowel licht als stevig, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Zoals elke fan van de serie weet, is Itachi een complex en mysterieus personage en deze spaarpot weerspiegelt zijn persoonlijkheid perfect. Met zijn zorgvuldig gebeeldhouwde en handgeschilderde details is het een collector's item op zich, om trots in je huis te laten zien.

Maar deze spaarpot is niet alleen voor verzamelaars. Hij kan ook worden gebruikt als decoratief object in je huis of tuin. Het originele ontwerp en het compacte formaat maken het een uniek en leuk decoratief element dat een vleugje fantasie toevoegt aan je huis.

De Plastoy Itachi Shippuden spaarpot is ook een ideaal cadeau voor Naruto Shippuden fans. De zorgvuldige verpakking en kwaliteit maken het een attent en origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Mis de kans niet om deze uitzonderlijke spaarpot te bezitten, die functionaliteit en design combineert. Voeg het toe aan je verzameling of gebruik het om je huis te versieren, deze spaarpot is een must-have voor alle Naruto Shippuden fans. Bestel nu de Plastoy Itachi Shippuden spaarpot en voeg een vleugje magie toe aan je dagelijks leven.

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080211
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene