Mini juwelendoosje Umbra Stowit [Grootte 15x17x11 cm]

Mini juwelendoosje Umbra Stowit [Grootte 15x17x11 cm]
€ 55,46
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Mini juwelendoosje Umbra Stowit

Mini Stowit sieradendoos vanUmbra

Gebruik Mini Stowit om al uw favoriete sieraden op één plaats op te bergen, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn. In meerdere verborgen vakken van verschillende grootte kunt u uw ringen, oorbellen, armbanden, horloges, kettingen en autres accessoires in verschillende configuraties opbergen, afhankelijk van wat u het beste uitkomt. Elke lade heeft een linnen kussentje om te voorkomen dat uw sieraden verschuiven of beschadigd raken. Het eenvoudige, moderne ontwerp van Mini Stowit is een aantrekkelijke aanvulling op uw ladekast, nachtkastje, bureau of waar u het ook besluit te plaatsen. Bovendien houden de beschermende rubberen voetjes het stevig op zijn plaats en zorgen ze ervoor dat het oppervlak waarop u het plaatst niet wordt bekrast door het hout- en metaalontwerp. Mini Stowit kan ook worden gebruikt als bewaardoos, om kleine kostbaarheden en autres snuisterijen van uw avonturen in op te bergen, of als lade-indeling op uw bureau of nachtkastje. Chinees gebruiksmodel Octrooi nr. CN 204861656

Functies

  • Organiseert uw sieraden: Mini Stowit heeft opberglades van verschillende grootte en verborgen vakken zodat u uw favoriete accessoires georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk kunt houden.
  • Strak, modern ontwerp: Mini Stowit combineert de organisatorische eigenschappen van een klassieke juwelendoos met een strak, modern ontwerp dat er geweldig uitziet op het display.
  • Groot displayoppervlak: Plaats uw meest gebruikte sieraden en accessoires op het bovenste oppervlak van Mini Stowit voor gemakkelijke toegang rapide.
  • Verborgen opbergruimte: Mini Stowit heeft een deksel met verborgen opbergvakken om uw sieraden uit het zicht te houden.
  • Origineel design en tevredenheid gegarandeerd: Ons internationale designteam brengt denkwerk, creativiteit en origineel design in alledaagse voorwerpen. Umbra producten zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en we ondersteunen ze met een 30 dagen geld-terug garantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Laat u niet misleiden door gekopieerde producten. Kies Umbra en krijg het origineel

Extra informatie

Merk Umbra
Fabrikant SKU 1005314-048
Kleur zwart/walnoot
Kleur Zwart
Maat 15x17x11 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene