Kapstok Umbra Pillar

Kapstok Umbra Pillar
€ 156,29
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kapstok Umbra Pillar

De elegante en aantrekkelijke Pillar kapstok kan worden aangepast aan een groot aantal ruimtes. Met zijn huit haken biedt hij veel opbergruimte. Hij is eenvoudig te monteren en meet 40 x 40 x 168 cm. Gebruik hem om je jassen en accessoires stijlvol en elegant op te hangen. Hout uit duurzaam beheerde bossen.



  • Een moderne en elegante kapstok: Pillar heeft 8 metalen haken die het een ideale kapstok, kledingrek, hoedenhouder of paraplubak maken overal in je huis of kantoor.

  • Metaal en hout: Net als mooie meubels is de Pillar papegaaienpaal gemaakt van echt hout, terwijl de voet en de haken gemaakt zijn van stevig kwaliteitsmetaal.

  • Eenvoudig en stijlvol: Deze slanke, moderne kapstok past gemakkelijk bij verschillende inrichtingsstijlen en biedt een eenvoudige maar geraffineerde oplossing voor de opbergproblemen die je misschien probeert op te lossen.

  • Compact en gemakkelijk te monteren: dankzij het slanke formaat past Pillar gemakkelijk in kleine ruimtes. Hij is ook gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt geleverd met alle benodigde hardware.

  • Origineel ontwerp en geld-terug-garantie: Ons internationale team van ontwerpers brengt denkwerk, creativiteit en originaliteit in alledaagse voorwerpen. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden allemaal geleverd met 30 dagen geld-terug-garantie en 1 jaar fabrieksgarantie. Laat je niet misleiden door gestandaardiseerde producten


Materiaal


45% RUBBERHOUT, 46% MDF, 8% STAAL

Extra informatie

Merk Umbra
Fabrikant SKU 1005871-048
Kleur zwart/walnoot
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene