Pastakom Bitz [Grootte 20 cm (8 inch)]

Pastakom Bitz [Grootte 20 cm (8 inch)]

€ 19,11

€ 14,47

-24%
Ontdek de elegantie en kwaliteit van de Bitz pastaschaal voor een heerlijke maaltijd. Verkrijgbaar in mat zwart en glanzend grijs, perfect voor in huis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Pastakom Bitz

De BITZ pastakom is gemaakt van robuust steengoed met een matzwarte buitenkant en glanzend grijze binnenkant. Serveer heerlijke pasta of een smakelijke salade in deze kom om jezelf en je gasten een plezier te doen. Combineer hem met de autres prachtige kleuren uit de BITZ serie.

Het prachtige reactieve glazuur van de BITZ met serie versterkt de glans van het steengoed. De combinatie van het matte glazuur aan de buitenkant en de briljant gekleurde binnenkant maakt elke kom uniek. Je zult geen twee volledig identieke kommen vinden. Steengoed is vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig, invriesbaar tot min 18 graden en ovenbestendig tot 220 graden. Het assortiment bestendig steengoed van BITZ omvat een groot aantal producten, van kopjes en mokken tot borden en kommen, verkrijgbaar in verschillende maten en prachtige kleuren. Deze verschillende producten kunnen gemakkelijk op elkaar worden afgestemd door kleuren en maten te mengen, waardoor een zeer persoonlijke expressie ontstaat.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 11197
Kleur zwart/grijs
Kleur Zwart
Maat 20 cm (8 inch) - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1