Schoenenkast Casa Selección

Schoenenkast Casa Selección
€ 10,59
Optimaliseer de organisatie van je schoenencollectie met de kast met 4 planken Casa Selección, een must-have voor designliefhebbers! Huis & Tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Schoenenkast Casa Selección

De Casa Selección schoenenkast met 4 planken is de ideale opberger voor modeliefhebbers en designliefhebbers. Deze opbergdoos is speciaal ontworpen door Casa Selección om te voldoen aan de behoeften van mensen die hun schoenen georganiseerd en binnen handbereik willen houden.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en ziet er niet alleen goed uit, maar is ook duurzaam en slijtvast. Het moderne, verfijnde ontwerp past perfect bij alle stijlen van interieurdecoratie en voegt een vleugje elegantie toe aan je huis.

Dankzij de 4 legplanken kan deze garderobekast een groot aantal schoenen van alle maten en soorten opbergen. Je kunt al je paren schoenen op één plek opbergen, zodat je geen rommel maakt en geen tijd verliest met het zoeken naar het juiste paar.

Dit item is eenvoudig te monteren en rapide dankzij de gedetailleerde instructies. In een mum van tijd kun je genieten van je schoenenkast.

Deze compacte en praktische schoenenkast is perfect voor kleine ruimtes en zal gemakkelijk zijn plaats vinden in je slaapkamer, kleedkamer of gang. Hij kan ook gebruikt worden voor het opbergen vanautres items zoals tassen of modeaccessoires.

Deze schoenenkast met 4 schappen van Casa Selección maakt deel uit van de categorie Huis & Tuin en is een ideale keuze voor wie zijn huis graag georganiseerd houdt met behoud van stijl en functionaliteit.

Trakteer jezelf op hoogwaardige opslag met de schoenenkast met 4 planken Casa Selección, een must-have voor alle mode- en designliefhebbers.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 122913
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten