Deurmat van kokosvezel en rubber Casa Selección Flowers

Deurmat van kokosvezel en rubber Casa Selección Flowers
€ 7,43
Geef je entree een vleugje bloemen met de deurmat van kokosvezel en rubber van Casa Selección. Een must-have voor je huis!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Deurmat van kokosvezel en rubber Casa Selección Flowers

Dit kokosvezelbehang van Casa Selección is het perfecte accessoire om de ingang van je huis op te fleuren. Met zijn bloemendessin brengt het een vleugje natuur en frisheid in je buiteninrichting. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel stevig als aantrekkelijk. De rubberen voet zorgt voor een perfecte grip om scheuren te voorkomen en optimale veiligheid te garanderen.

Deze kokosmat is perfect geschikt voor buitengebruik en verwijdert op effectieve wijze zout en stof voordat ze je huis binnendringen. Bovendien kan hij dankzij de kokosvezeltextuur ook gebruikt worden om je schoenzolen te schuren voor een grondige reiniging.

Ontworpen in een moderne, elegante stijl past deze deurmat perfect in alle soorten interieurs. Of het nu voor de ingang van je huis, een balkon of zelfs een terras is, het zal een vleugje charme en vriendelijkheid toevoegen aan je exterieur. Bovendien zorgt de rubberen basis ervoor dat hij extreem stabiel is, zelfs op gladde of vochtige ondergrond.

Deze Casa Selección deurmat is dus niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het bloemrijke ontwerp en de felle kleuren zullen je gasten zeker bekoren zodra ze aankomen. Voeg een vleugje plezier toe aan je huis met deze deurmat van kokosvezel en koeienhuid Casa Selección Flowers. Deze deurmat is verkrijgbaar in de categorie Huis & Tuin en is het essentiële accessoire om je buitendecoratie compleet te maken. Verwen jezelf met een functionele en aantrekkelijke deurmat van Casa Selección.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 122915
Kleur zwart/bruin
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten