Arabische deurmat van kokosvezel en rubber Casa Selección 1

Arabische deurmat van kokosvezel en rubber Casa Selección 1
€ 7,43
Geef je entree een exotisch tintje met de Arabische deurmat van kokosvezel van Casa Sélection, voor thuis en in de tuin!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Arabische deurmat van kokosvezel en rubber Casa Selección 1

Ontdek de Arabische deurmat van Casa Selección! Deze deurmat van natuurlijke kokosvezel geeft je entree een exotisch tintje. Met zijn kokosbasis biedt hij optimale stabiliteit om wegglijden te voorkomen. Het elegante, moderne ontwerp maakt het een ideaal accessoire voor het decoreren van je huis of tuin.

Ontworpen door het beroemde merk Casa Selección, is deze kwaliteitsparasol zowel functioneel als aantrekkelijk. Kokosvezel staat bekend om zijn sterkte en weerbestendigheid, waardoor het een duurzaam product is voor zowel binnen als buiten. Het houdt ook zout en vocht vast, waardoor je zolen droog en fris blijven.

Arabic Paillasson is de ideale keuze voor huis- en tuinliefhebbers. Het voegt een vleugje warmte en kleur toe aan je entree en blijft tegelijkertijd functioneel. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken - gewoon drogen of stofzuigen om het schoon en fris te houden.

Dit product is ook milieuvriendelijk, want het rubber dat voor de basis wordt gebruikt, is gemaakt van hernieuwbare bronnen. Door deze deurmat te kopen, maak je een verantwoorde keuze voor je huis en voor de planeet.

Door de Arabische deurmat van Casa Selección te kopen, doe je iets voor je huis en tuin. Geef je entree een modern en praktisch tintje met deze kwaliteitsdeurmat. Hij is perfect voor dagelijks gebruik en zal de tand des tijds doorstaan. Bestel nu en verwen jezelf met het perfecte woonaccessoire om je gasten in stijl en elegantie te verwelkomen!

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 122918
Kleur zwart/bruin
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten