Stapmat van kokosvezel Casa Selección Welcome

Stapmat van kokosvezel Casa Selección Welcome
€ 8,81
Welkom thuis met de Step Fibre de Coco deurmat van Casa Selección - een warm welkom voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Stapmat van kokosvezel Casa Selección Welcome

Verwelkom je entree met de Step Fibre vloermat van Coco Casa Selección Welcome! Deze prachtige stoel geeft je entree een gastvrij tintje en beschermt je huis tegen spetters van buitenaf.

Ontworpen door het merk Casa Selección, combineert deze stoelmat stijl en functionaliteit om je een hoogwaardig product aan te bieden. Deze stoelmat is gemaakt van natuurlijke kokosvezels, is slijtvast en gaat jarenlang mee. Het eenvoudige, elegante ontwerp met "Welcome" in zwarte letters voegt een vleugje warmte toe aan je buitenruimte.

De PVC basis van deze mat zorgt voor een perfecte hechting aan elk oppervlak, waardoor het risico op scheuren wordt vermeden en een optimale stabiliteit wordt gegarandeerd. Bovendien zijn de kokosvezels absorberend en houden ze vocht vast, zodat je schoenen schoon en droog blijven.

Deze mat is perfect voor buitengebruik, bij de ingang van je huis, in je tuin of op je balkon. Hij is ook ideaal voor gebruik binnenshuis, in een woonkamer of zelfs in je keuken. Dankzij zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak is deze mat een onmisbaar accessoire voor je huis en tuin.

De Step Fibre kokosmat Casa Selección Welcome hoort met een duidelijke reden thuis in de categorie "Huis & Tuin". Naast de praktische toepassingen voegt hij een decoratieve toets toe aan je buitenruimte en geeft hij een warm welkom aan je gasten. Het is ook een geweldige stoel voor vrienden en familie, die de kwaliteit en het elegante ontwerp zullen waarderen.

Met zijn duurzaamheid en veelzijdigheid zal het Step Fibre coco tafelkleed Casa Selección Welcome een waardevolle aanwinst zijn voor je tafel. Bestel het jouwe vandaag nog en creëer een gastvrije entree in je huis!

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 122920
Kleur bruin/zwart
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten