Plastic spiegel Casa Selección

Plastic spiegel Casa Selección

€ 26,66

€ 22,74

-15%
Breng je huis tot leven met de kunststof spiegel Casa Selección! Lichtgewicht frame van polystyreen, gemakkelijk horizontaal of verticaal op te hangen. Huis & Tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Plastic spiegel Casa Selección

De Casa Selección kunststof wandlamp is een praktische en elegante keuze voor je huis of tuin. Hij is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en biedt een uitstekende sterkte en duurzaamheid. Met zijn 34 cm is deze spiegel ideaal voor gebruik in elke kamer en biedt hij een helder en duidelijk zicht op je eigendommen.

Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, kan deze spiegel verplaatst worden naar wens, of het nu in je slaapkamer, badkamer of zelfs buiten in je tuin is. Bovendien past het eenvoudige, moderne ontwerp perfect in elke interieurstijl.

Deze spiegel is een product van het beroemde merk Casa Selección en is ontworpen om aan je eisen en verwachtingen op het gebied van kwaliteit te voldoen. Je kunt er zeker van zijn dat je jarenlang plezier zult hebben van deze spiegel zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage of achteruitgang.

Kortom, de Casa Selección kunststof wandlamp is een praktische, stijlvolle en hoogwaardige keuze voor je huis of tuin. Hij biedt een helder, scherp zicht en helpt je er altijd op je best uit te zien. Voeg hem toe aan je meubelcollectie en geniet vandaag nog van de vele voordelen.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 123382
Kleur blanco
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten