8-armige metalen hanger Casa Selección

8-armige metalen hanger Casa Selección
€ 29,73
Ontdek de 8-armige metalen kleerhanger van Casa Selección, de must-have voor je huis & tuin. Stevig en elegant, perfect om je ruimte te organiseren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

8-armige metalen hanger Casa Selección

De messing 8 metalen riem van Casa Selección is een must-have voor alle huis- en tuinliefhebbers. Hij is gemaakt van hoogwaardig metaal en biedt uitzonderlijke stevigheid en duurzaamheid voor je kleding. De 35 mm buis zorgt voor een sterke, stabiele grip en kan een maximaal gewicht van 10 kg dragen. Hij is dus perfect voor het vastzetten van tassen, kleding, overhemden en zelfs je zwaarste kledingstukken.

Met zijn 8 gespen biedt deze riem een grote capaciteit en kun je de ruimte in je kleding maximaliseren. Of je kleding nu koud of oncomfortabel is, met deze riem kun je je kleding op een praktische en esthetische manier organiseren.

Naast zijn nut is deze riem ook een designaccent in je garderobe. Door zijn elegantie en eenvoud is hij een perfecte aanvulling op je interieur. Of het nu in een slaapkamer, badkamer of zelfs een open kleedkamer is, deze riem zal een vleugje verfijning aan je ruimte toevoegen.

De 8 messing metalen riemen Casa Selección zijn een must voor iedereen die orde en schoonheid in huis waardeert. Met zijn superieure kwaliteit en elegante ontwerp is het de perfecte keuze voor optimale organisatie en een vleugje stijl in je tuin. Laat je kleren niet in de war liggen, kies voor deze praktische en elegante riem.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 123920
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten