Zoete grasbloemen Villa Collection Kvist

Zoete grasbloemen Villa Collection Kvist

€ 15,07

€ 11,03

-27%
Breng een vleugje natuur in huis met de Villa collectie Kvist en haar zachte grasbloemen. Ideaal voor huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zoete grasbloemen Villa Collection Kvist

De Villa collectie Kvist brengt een vleugje frisheid en natuur in je huis met de decoratieve bloemen van zacht gras. Deze kunstbloemen zijn gemaakt van de beste materialen, zijn ongelooflijk levensecht en brengen een warme en gastvrije sfeer in elke kamer.

Elke bloem is zorgvuldig ontworpen om op een echte plant te lijken, met zorgvuldige details en natuurlijke kleuren. Met hun weelderige uiterlijk en zachte textuur voegen deze decoratieve bloemen een vleugje groen toe aan je huis zonder dat ze onderhoud nodig hebben.

Deze kunstbloemen zijn ideaal voor mensen met een allergie of voor mensen zonder groene vingers en vormen een perfect alternatief voor verse bloemen. Ze blijven het hele jaar door mooi en fris, zonder dat je water of zonlicht nodig hebt.

De Villa Kvist collectie is ontworpen als aanvulling op tous interieurstijlen, of ze nu modern, klassiek of rustiek zijn. De zachte grasbloemen zijn perfect om een vleugje groen toe te voegen aan elke kamer, of het nu een woonkamer, slaapkamer of badkamer is.

Met de superieure kwaliteit van het merk Villa Collection kun je er zeker van zijn dat deze decoratieve bloemen lang meegaan en hun oorspronkelijke schoonheid behouden. Haal de natuur in huis met de Villa collectie Kvist en fleur je huis op met deze prachtige decoratieve bloemen van zacht gras.

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 12507
Kleur beige
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1