Tandenborstelbeker Zone Danemark Rim [Grootte 7x7x13,6 cm]

Tandenborstelbeker Zone Danemark Rim [Grootte 7x7x13,6 cm]

€ 35,24

€ 23,38

-34%
Verfraai je badkamer met de Rim collectie van Zone Danemark voor een minimalistische, elegante look. Ontdek de tandenborstelbeker.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tandenborstelbeker Zone Danemark Rim

De Rim collectie zet de toon voor de badkamer en verbetert de esthetische aantrekkingskracht ervan. De minimalistische zeepdispenser, tandenborstelbeker, zeepbakje, toiletborstel en pedaalemmer in de klassieke vrijstaande versies hebben allemaal een strak, elegant ontwerp dat al je zintuigen en die van je gasten tot rust brengt.

Rim is de serie luxe en functionele badkameraccessoires van Zone Danemark. Het exclusieve en toch eenvoudige ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met de Deense ontwerpers duo VE2. Koester je passie voor design en creëer tegelijkertijd een rustige en harmonieuze omgeving. De serie Rim omvat alle accessoires die je badkamer nodig heeft: spiegel, planchetten, scheerapparaathouder, zeepdispenser en nog veel meer. De producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit en zijn gemaakt van robuust, gemakkelijk te reinigen aluminium met poedercoating. Verschillende producten kunnen aan de muur worden bevestigd, wat zowel de hygiëne als de esthetiek ten goede komt.

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 14490
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 7x7x13,6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1