Toiletafvalemmer voor wandmontage Zone Danemark Rim [Grootte 19x19x26,5 cm]

Toiletafvalemmer voor wandmontage Zone Danemark Rim [Grootte 19x19x26,5 cm]
€ 110,87
Verander je badkamer in een elegante, goed georganiseerde ruimte met producten van Zone Danemark Rim voor Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Toiletafvalemmer voor wandmontage Zone Danemark Rim

De sublieme wandgemonteerde artikelen van Rim hebben een elegant, gestroomlijnd ontwerp dat bestaat uit een zeepdispenser, tandenborstelbeker, pedaalemmer, toiletrolhouder, toiletborstel en opbergruimte voor extra toiletrollen. Dit model gaat op in de muur, niet in de laatste plaats omdat de houder verborgen zit in het ontwerp zelf. De producten zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium en zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen.

Rim is de serie luxe en functionele badkameraccessoires van Zone Danemark. Het exclusieve en toch eenvoudige ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met de Deense ontwerpers duo VE2. Koester je passie voor design en creëer tegelijkertijd een rustige en harmonieuze omgeving. De serie Rim omvat alle accessoires die je badkamer nodig heeft: spiegel, planchetten, scheerapparaathouder, zeepdispenser en nog veel meer. De producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit en zijn gemaakt van robuust, gemakkelijk te reinigen aluminium met poedercoating. Verschillende producten kunnen aan de muur worden bevestigd, wat zowel de hygiëne als de esthetiek ten goede komt.

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 14499
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 19x19x26,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1