Wandspiegel Zone Danemark Rim [Grootte 44x2,5x70 cm]

Wandspiegel Zone Danemark Rim [Grootte 44x2,5x70 cm]
€ 201,62
Transformeer je badkamer met de Zone Danemark Rim wandspiegel, aangevuld met het bijpassende planchet voor een harmonieuze look.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Wandspiegel Zone Danemark Rim

Maak een stijlstatement in je badkamer met deze prachtige spiegel. Er is ook een bijpassend planchet verkrijgbaar. De spiegel en planchet weerspiegelen elkaar in een eenvoudige designtaal van dezelfde breedte, waardoor een rustgevende, uniforme uitdrukking ontstaat, of je de set nu in zwart of wit verkiest. De spiegel meet 70 x 44 cm, terwijl de plank 44 cm breed is. Schroeven en pluggen inbegrepen.

Rim is de serie luxe en functionele badkameraccessoires van Zone Danemark. Het exclusieve en toch eenvoudige ontwerp is gemaakt in samenwerking met Deense ontwerpers duo VE2. Koester je passie voor design en creëer tegelijkertijd een rustige en harmonieuze omgeving. De serie Rim omvat alle accessoires die je badkamer nodig heeft: spiegel, planchetten, scheerapparaathouder, zeepdispenser en nog veel meer. De producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit en zijn gemaakt van robuust, gemakkelijk te reinigen aluminium met poedercoating. Verschillende producten kunnen aan de muur worden bevestigd, wat zowel de hygiëne als de esthetiek ten goede komt.

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 14643
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 44x2,5x70 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1