Kom Bitz Kusintha [Grootte 20 cm (8 inch)]

Kom Bitz Kusintha [Grootte 20 cm (8 inch)]

€ 13,06

€ 10,11

-23%
Maak van je huis een groen paradijs met de Bitz Kusintha bowl, de must-have van Bitz voor je huis & tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kom Bitz Kusintha

Welkom in de kleurrijke wereld van Bitz! Met veel plezier stellen we ons nieuwe product aan je voor: de Bitz Kusintha kom. Deze kom is ontworpen voor in huis en in de tuin en is zowel praktisch als elegant. Met zijn unieke vorm en felle kleuren voegt hij een vleugje plezier toe aan je dagelijks leven.

Deze kom is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als licht. Je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, voor maaltijden met het gezin of gewoon om buiten te ontspannen. Het ergonomische ontwerp maakt hem prettig en gemakkelijk in gebruik, of je nu eten serveert of van een warm drankje geniet.

De Bitz Kusintha kom is ook zeer veelzijdig. Je kunt hem gebruiken als traditionele kom voor ontbijtgranen of soepen, of als bak voor planten of kleine voorwerpen. Het moderne ontwerp past in elke decoratiestijl, waardoor het een decoratief element op zich is.

Op Bitz geven we om het milieu. Daarom hebben we ervoor gekozen om recyclebare materialen te gebruiken om onze Bitz Kusintha schaal te maken. Je kunt dus van dit product genieten terwijl je onze planeet helpt te beschermen.

Met de Bitz Kusintha kom hoef je niet langer te kiezen tussen praktisch nut en esthetiek. Deze kom combineert beide om je een unieke culinaire ervaring te geven. Dus ga je gang, voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je huis en tuin met de Bitz Kusintha kom. Bestel hem nu en voeg hem toe aan je collectie Bitz!

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 14934
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 20 cm (8 inch) - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1