Champagneglas Bitz Statue (x2) [Grootte 27,5 cl]

Champagneglas Bitz Statue (x2) [Grootte 27,5 cl]

€ 27,17

€ 18,79

-31%
Breng elegantie en moderniteit in huis met het Bitz Statue champagneglas (x2), een must-have voor elke huis- en tuinliefhebber.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Champagneglas Bitz Statue (x2)

Het Bitz Statue champagneglas (x2) is een elegant en verfijnd product dat een vleugje glamour toevoegt aan je speciale avonden. Het merk Bitz staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor huis en tuin, en dit champagneglas is daarop geen uitzondering.

Dit champagneglas is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en is een waar objet d&039;art. De elegante vorm en de afwerking met kristalglas geven het een luxe, verfijnde uitstraling die indruk zal maken op je gasten.

Het Bitz Statue champagneglas (x2) is niet alleen esthetisch maar ook zeer functioneel. Met een inhoud van 200 ml is het ideaal voor het serveren van champagne, mousserende wijn of zelfs cocktails. De fijn bewerkte basis zorgt voor optimale stabiliteit om elk risico op morsen te vermijden.

Het ontwerp van dit champagneglas is geïnspireerd op de schoonheid en gratie van Griekse beelden en voegt een vleugje verfijning toe aan je tafel. De met de hand gebeitelde details voegen een extra dimensie toe aan de esthetiek, waardoor het een echt collector's item wordt.

Het Bitz Statue champagneglas (x2) is niet alleen perfect voor speciale gelegenheden, maar is ook een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Het hoogwaardige glas maakt het slagvast en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het duurzaam en praktisch is voor langdurig gebruik.

Of het nu voor een romantisch diner is of een avondje uit met vrienden, het Bitz Statue champagneglas (x2) zal de perfecte metgezel zijn voor onvergetelijke momenten. Trakteer jezelf op een vleugje luxe en verfijning met dit prachtige Bitz champagneglas, een essentiële aanvulling op je serviescollectie.

Mis de kans niet om dit Bitz Statue champagneglas (x2) te kopen en een vleugje klasse en elegantie toe te voegen aan je huis en tuin. Bestel nu en geniet van een product van uitzonderlijke kwaliteit dat van elke speciale gelegenheid een gedenkwaardige gelegenheid zal maken.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 15805
Kleur transparante
Kleur Wit
Maat 27,5 cl - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2