Kruk Villa Collection Bodo [Grootte 46,5x28x45 cm]

Kruk Villa Collection Bodo [Grootte 46,5x28x45 cm]

€ 161,28

€ 120,96

-25%
Verfijn je interieur met de geoliede eiken kruk uit de Villa collectie. Een elegant ontwerp voor een ontspannen Scandinavisch interieur.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Villa Collection Bodo

Kruk in geolied eikenhout. Dit eenvoudige, elegante ontwerp past perfect in een Scandinavisch interieur met een ontspannen uitstraling. Geschikt voor gebruik binnenshuis. L 46,5 cm, B 28 cm, H 45 cm. Het product is gemaakt van FSC®-gecertificeerd eikenhout (FSC-C166612).

Schoonmaken Veeg het hout af met een zachte doek, droog of gedrenkt in een sopje en goed uitgewrongen. Gebruik voor een grondiger schoonmaakbeurt een geschikte houtreiniger of een mild zeepsopje. Verwijder overtollig water en zeepresten onmiddellijk met een droge doek om te voorkomen dat het hout te lang vochtig blijft. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich voortdurend ontwikkelt, dus na verloop van tijd kunnen de vezels omhoog komen en kan het oppervlak er wat ruw uitzien. Werk af door het oppervlak licht op te schuren met fijn schuurpapier korrel 220 in de richting van de houtnerf. Je kunt schuurpapier ook gebruiken om vlekken te verwijderen die moeilijk te verwijderen zijn met gewoon schoonmaken. Je moet de meubels onderhouden met een speciale eikenolie of plantaardige olie. Houd er rekening mee dat het hout van kleur kan veranderen wanneer de olie wordt aangebracht. De olie beschermt en voedt het hout. Reinigen, schuren en autres behandelingen moeten altijd in de richting van de houtnerf worden uitgevoerd.

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 24085
Kleur beige
Kleur Beige
Maat 46,5x28x45 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1