Tapas dienblad met kleine kom Bitz (x4) [Grootte 38x14x7 cm]

Tapas dienblad met kleine kom Bitz (x4) [Grootte 38x14x7 cm]

€ 65,49

€ 43,63

-33%
Geniet in stijl van je tapas met het Bitz dienblad en bijpassende kommen. Perfect voor thuis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tapas dienblad met kleine kom Bitz (x4)

Het tapas dienblad met kleine kom Bitz is het perfecte accessoire voor al je maaltijden met vrienden of familie. Gemaakt door Bitz, een merk dat gespecialiseerd is in kwaliteitsproducten voor huis en tuin, is dit dienblad zowel elegant als praktisch.

Ontworpen voor het serveren van tapas, hors d'oeuvres of amuses, bestaat het dienblad uit vier kleine keramische schaaltjes en een groot acaciahouten dienblad. De schaaltjes zijn ideaal voor het presenteren van verschillende sauzen, dipsausjes of bijgerechten, terwijl het dienblad plaats biedt aan een selectie smakelijke gerechten.

Het ontwerp van dit dienblad is zowel modern als rustiek, met zijn ruwe houten randen en kleurrijke keramische kommen. Dit maakt het een decoratief object op zich, dat een vleugje stijl toevoegt aan je tafel. Bovendien zijn de kommen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt kiezen die het beste bij je servies en decoratie past.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit dienblad duurzaam en slijtvast. Acaciahout staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, terwijl keramiek schokbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt dit tapas dienblad dus voor veel gelegenheden gebruiken zonder je zorgen te maken dat het beschadigd raakt.

Dit dienblad is niet alleen praktisch en aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk. De gebruikte materialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor het een verantwoorde keuze is voor je huis en tuin. Bovendien is het makkelijk schoon te maken, dus je kunt het zo weer gebruiken.

Of je nu een etentje met vrienden, een aperitief of gewoon een familiemaaltijd organiseert, het tapas dienblad met kleine kom Bitz zal een nuttige aanvulling zijn op je tafel. Het zal je niet alleen helpen om je gerechten elegant te presenteren, het zal het ook makkelijker maken om je heerlijke bereidingen te serveren en te delen.

Kortom, het tapas dienblad met kleine kom Bitz is een must-have voor alle liefhebbers van de gezellige keuken. Met zijn elegante design, kwaliteitsmaterialen en functionaliteit zal het zeker aan al je verwachtingen voldoen. Wacht niet langer en voeg het toe aan je collectie huis- en tuinaccessoires.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 24267
Kleur zwart/multicolor
Kleur Zwart
Maat 38x14x7 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 4