Kaarsenpot Bitz Kusintha (x2) [Grootte 7,5 cm]

Kaarsenpot Bitz Kusintha (x2) [Grootte 7,5 cm]
€ 25,16
Voeg een vleugje kleur en warmte toe aan je huis met Bitz Kusintha kandelaars. Verkrijgbaar in groen, voor een gezellige sfeer.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kaarsenpot Bitz Kusintha (x2)

Creëer een warme sfeer in huis met deze twee prachtige kandelaars van getint geribbeld glas. De kandelaars zijn verkrijgbaar in groen, amber, rose, blauw en smoke. Als je producten uit de Kusintha collectie koopt, steun je ook kinderen in precaire situaties in de meest achtergestelde regio's van de wereld. 7,5 cm hoog.

Kusintha is een permanent hulpproject dat in 2018 werd gelanceerd door Christian Bitz en zijn partner Lisette Rützou. Kusintha richt zich op de meest achtergestelde regio's van de planeet, door lokaal waterputten te slaan voor toegang tot schoon drinkwater, gewassen veilig te stellen en ervoor te zorgen dat kinderen de kans krijgen om naar de kleuterschool en school te gaan. De Kusintha collectie bestaat uit prachtige glazen producten en bij elke verkoop wordt een deel van de prijs gedoneerd aan het Kusintha project. Van 2018 tot 2021 hebben we meer dan 700.000 DKK ingezameld voor vitale projecten. Kusintha heeft met name geholpen om 9 waterputten te bouwen, gewassen veilig te stellen en een kleuterschool op te zetten in Malawi. Het langetermijndoel van het project is om meer dan DKK 200.000 per jaar te doneren uit de verkoop van Kusintha-producten.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 25592
Kleur roze
Kleur Roos
Maat 7,5 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2