Glazen schaal Bitz Kusintha [Grootte 25 cm]

Glazen schaal Bitz Kusintha [Grootte 25 cm]

€ 15,07

€ 11,01

-27%
Verfraai je tafel met glazen borden Bitz Kusintha. Perfect om je gerechten, voorgerechten, salades en desserts op te presenteren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Glazen schaal Bitz Kusintha

Dek je tafel met prachtige getinte glazen borden. Gebruik ze voor voorgerechten, salades, desserts, gebak of als kleine schaaltjes. Als je producten uit de Kusintha collectie koopt, steun je ook kinderen in precaire situaties in enkele van de meest achtergestelde regio's ter wereld.

Vaatwasmachinebestendig. Kusintha is een doorlopend hulpproject dat in 2018 werd gelanceerd door Christian Bitz en zijn partner Lisette Rützou. Kusintha richt zich op de meest achtergestelde regio's van de planeet, waarbij lokaal waterputten worden geslagen om toegang tot drinkwater te bieden, oogsten worden veiliggesteld en ervoor wordt gezorgd dat kinderen de kans krijgen om naar de kleuterschool en school te gaan. De Kusintha collectie bestaat uit prachtige glazen producten en bij elke verkoop wordt een deel van de prijs gedoneerd aan het Kusintha project. Van 2018 tot 2021 hebben we meer dan 700.000 DKK ingezameld voor vitale projecten. Kusintha heeft geholpen om 9 waterputten te bouwen, gewassen veilig te stellen en een kleuterschool op te zetten in Malawi. Het langetermijndoel van het project is om meer dan 200.000 DKK per jaar te doneren uit de verkoop van Kusintha producten.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 25980
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 25 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1